Thema-avonden

Hondsgewijs verzorgt theorieavonden met wisselende thema's. Deze avonden zijn een inleiding en aanvulling op onze cursussen maar ook erg interessant als je meer inzicht wil krijgen in communiceren met honden. De avonden worden ondersteund met video en beeldmateriaal en zijn voor iedereen toegankelijk.

Hondentaal

Een theorieavond over de manier waarop honden onderling en met mensen communiceren. De avond is bedoeld voor cursisten en geïnteresseerden.

Meer informatie

Andere honden! Plezier of paniek?

Hoe weet ik of mijn hond leuk aan het spelen is met een andere hond of juist niet? Hoe ziet leuk spel er uit? Kan ik het laten gebeuren of moet ik ingrijpen? Mijn hond valt uit, hoe moet ik daar meer omgaan?.

Meer informatie

Een leven lang socialiseren

Socialiseren stopt niet na de pup of pubertijd maar gaat een levenlang door. Een theorieavond over het bewust socialiseren van pups, volwassen honden en herplaats honden. De avond is bedoeld voor cursisten en geïnteresseerden.

Meer informatie

Stress

Een theorieavond over stress. Verschillende onderwerpen m.b.t. stress komen aan de orde. De avond is bedoeld voor cursisten en geïnteresseerden.

Meer informatie

Vuurwerk

De tijd rond oud en nieuw is door het vuurwerk voor veel honden een lastige periode. Deze lezing is voor mensen met angstige honden, maar ook eigenaren van jonge onbevangen honden kunnen veel leren tijdens deze avond.

Meer informatie


  Made by MOS