Cursussen

Hondsgewijs wil jou en je hond echt iets leren, daarom geven we les in zeer kleine groepen, zodat je samen met je hond alle aandacht krijgt. Wij zien iedere hond als individu met zijn eigen behoeften. In eerste instantie zijn de lessen individueel, daarna kijken we of de hond baat heeft bij een maatje en of er een goede match mogelijk is met een andere hond om de lessen te vervolgen. Omdat een cursus individueel start kan op ieder moment worden begonnen. Tijd en datum bepalen we in overleg.

Pup opvoedbegeleiding individueel

Voor pups van 7 weken tot 7 maanden. De cursus wordt volledig afgestemd op de individuele ontwikkeling van de hond. Er wordt veel aandacht besteed aan de hondentaal, leren door ervaringen en het voorkomen van overmatige stress.

Meer informatie

Jonge of volwassen hond opvoedbegeleiding individueel

Voor honden vanaf 7 maanden. De cursus wordt volledig afgestemd op de individuele ontwikkeling van de hond. Er wordt veel aandacht besteed aan de hondentaal, leren door ervaringen en het voorkomen van overmatige stress.

Meer informatie

Leerzame wandelingen

Leer de specifieke taal van jouw hond kennen en wat nodig is om een wandeling zo prettig en ontspannen mogelijk te laten verlopen.

Meer informatie

Speuren en neuswerk

Aan het werk met het best ontwikkelde zintuig van de hond: de neus. Ontdek welke kwaliteiten jou hond van nature heeft. Onder andere zoeken naar mensen en verloren voorwerpen.

Meer informatie

Vervolglessen en lesblokken

Je bent klaar met je cursus, wat nu?

Meer informatie


  Made by MOS